Selectează o Pagină

Loading

Cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Episcop Siluan al Episcopiei Ortodoxe Române a Italiei, în data de 26 martie 2024, Asociația San Lorenzo dei Romeni ETS în colaborare cu Asociația Nepsis Italia, s-au întâlnit cu mamele copiilor internați la Spitalul Bambino Gesù din Roma, pentru a marca Ziua Mamei Creștine, sărbătorită, în Biserica Ortodoxă, de Praznicul Bunei Vestiri.

Mesajul celor două asociații, din cadrul Episcopiei Ortodoxe Române a Italiei, a fost că, Buna Vestire este sărbătoarea care ne amintește că Maica Domnului este sprijin tuturor mamelor, dar în  mod special a mamelor care luptă zi de zi pentru sănătatea pruncilor lor.

Cu această ocazie s-a oferit, mamelor prezente, o icoană, un cântec, un gând, o floare și un dar. S-a creat o atmosferă frumoasă, plină de emoție, toți cei prezenți  bucurându-se de clipele petrecute împreună. 

Următorul eveniment organizat de Asociația San Lorenzo dei Romeni va fi Taina Sfântului Maslu pentru copiii și familiile lor, în Capela Spitalului Bambino Gesú din Roma.

Slavă lui Dumnezeu pentru toate!


Abonează-te la canalul de YouTube THEOFANIA.RO, dând un simplu click aici: http://www.youtube.com/@EpiscopiaItalieiOficial

📲 Abonează-te pentru a urmări THEOFANIA.RO pe rețelele de socializare

➥ Facebook

➥ Instagram

➥ SoundCloud

➥ Telegram

ro_RORO
Copy link