Selectează o Pagină

Loading

Preasfințitul Părinte Atanasie de Bogdania, Arhiereul-vicar al Episcopiei Ortodoxe Române a Italiei, a săvârșit Dumnezeiasca Liturghie în Duminica a șasea după Rusalii (a vindecării slăbănogului din Capernaum), 16 iulie 2023, la Parohia românească cu hramul „Sfântul Apostol Andrei” din Montefiascone, păstorită de PC Părinte Aron Horciu.

Cu această ocazie, ierarhul a adresat celor prezenți un cuvânt de învățătură în care a vorbit despre minunea vindecării slăbănogului din Capernaum, din care învățăm că iertarea păcatelor și tămăduirea sufletului trebuie să fie prioritare în raport cu trupul. Vindecarea și tămăduirea sufletului aduce de la sine vindecarea trupului, totul plecând dinăuntrul nostru.

⬇️ Predica PS Atanasie de Bogdania poate fi ascultată integral mai jos ⬇️


La data de 8 martie 2019 se înființează Parohia Ortodoxă Română „Sfântul Apostol Andrei” din Montefiascone de către Preasfințitul Părinte Episcop Siluan al Episcopiei Ortodoxe Române a Italiei, fiind numit ca preot paroh PC Părinte Aron Horciu. Parohia este găzduită în Biserica intitulată Sant’Andrea, situată pe strada Santa Lucia Filipini, nr. 1,  din Montefiascone.

Departamentul de Comunicare și Imagine al EORI


ro_RORO
Copy link