Selectează o Pagină

Loading

În seara zilei de sâmbătă, 21 ianuarie 2023, Preasfințitul Părinte Atanasie de Bogdania, Arhiereul-Vicar al Episcopiei Ortodoxe Române a Italiei, a vizitat Parohia Ortodoxă Română „Sfinții 40 de Mucenici din Sevastia” din localitatea Moncalieri (Protopopiatul Piemonte I), păstorită de părintele protopop Marius Floricu.

Cu această ocazie, ierarhul a inaugurat și binecuvântat sala de cateheză a parohiei, care are în componență o bibliotecă cu un fond de carte de peste 1500 de titluri. Sala a fost dotată cu tablă interactivă și mobilierul necesar desfășurării activităților catehetice.

Preasfinția Sa a felicitat pe părintele paroh și pe toți cei implicați în această acțiune subliniind faptul că această investiție este una pe termen lung, deoarece activitățile misionare, pastorale și educaționale care se vor desfășura în această sală vor forma pe lângă buni cetățeni ai țării și oameni care vor porni în drumul spre mântuire și sfințenie. Totodată, Preasfinția Sa a adus mulțumiri Departamentului Românilor de Pretutindeni, cu a cărui sprijin s-au realizat lucrările la sala de cateheză parohială.

Departamentul de Comunicare și Imagine al EORI

ro_RORO
Copy link