Selectează o Pagină

Loading

 

Cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Episcop Siluan și cu purtarea de grijă a Preasfințitului Părinte Episcop Atanasie de Bogdania, în Duminica a XXVIII-a după Pogorârea  Sfântului Duh, Preacucernicul Părinte Nicolae Strugaru de la parohia Sfântul Cuvios Dimitrie Basarabov – din Borghesiana (Roma) și Preacucernicul Părinte Vasile Carp de la parohia Sfânta Muceniță Paraschevi din Gaeta (Latina) alături de un grup de credincioși au oferit daruri – în bucuria Nașterii Domnului nostru Iisus Hristos – copiilor aflați sub tratament și îngrijire de la spitalul „Bambino Gesu” din Roma.

Astfel, după săvârșirea Dumnezeieștii Liturghii, Preacucernicul Părinte Nicolae Strugaru însoțit de enoriașii de la parohiile mai sus amintite, care au făcut posibilă această lucrare filantropică, au vizitat centrele de tratament și spitalul „Bambino Gesu”, unde în jur de 40 de copii au primit daruri de alimente, hăinuțe, dulciuri și jucării. Pe lângă bucuria primirii darurilor, copiii s-au bucurat și de colindele persoanelor implicate.

Vizita a fost o experiență plină de credință, nădejde și iubire în care persoanele implicate au realizat ce înseamnă să oferi, să primești și să te bucuri.

Mulțumim Bunului Dumnezeu și credincioșilor care ne-au sprijinit în această inițiativă, oferind copiilor un dram de iubire și speranță.

ro_RORO
Copy link