Selectează o Pagină

Loading

În seara zilei de sâmbătă, 20 aprilie 2024, Preasfințitul Părinte Atanasie de Bogdania, Arhiereul-vicar al Episcopiei Ortodoxe Române a Italiei, s-a aflat în mijlocul credincioșilor Parohiei  „Sfinții Mucenici Nazarie, Ghervasie, Protasie și Celsie” din Milano (Protopopiatul Lombardia I), păstorită de Preacucernicul Părinte Protopop Cătălin Andronache.

Cu această ocazie, Preasfinția Sa a săvârșit slujba Vecerniei Mari, la finalul căreia a adresat, celor prezenți, un cuvânt de învățătură, sub forma unei cateheze, cu titlul „Postul Mare – călătorie cu Hristos”.

Cuvântul de învățătură poate fi ascultat mai jos ⬇️


Parohia „Sfinții Mucenici Nazarie, Ghervasie, Protasie și Chelsie” din Milano a fost înființată în anul 2018 de către Preasfințitul Părinte Episcop Siluan al Episcopiei Ortodoxe Române a Italiei, fiind numit ca preot paroh părintele Ionuț Radu. În luna decembrie a anului 2023, parohia a fost încredințată, spre păstorire, Preacucernicului Părinte Cătălin Andronache. Biserica parohială se află pe strada Giovanni della casa, nr. 19, Milano.

Departamentul pentru Comunicare și Imagine al EORI


ro_RORO
Copy link