Selectează o Pagină

Loading


Inaugurarea Bibliotecii Parohiale „Sfântul Grigorie cel Mare” – Roma Torre Angela | Acțiunea „Un copac pentru viață” – proiect în colaborare cu Municipiul Roma VI

Sâmbătă, 29 octombrie 2022, în Parohia Ortodoxă Română „Sfântul Grigorie cel Mare” din Roma Torre Angela, vor avea loc o serie de activități, la care vor lua parte și Preasfințitul Părinte Episcop Siluan, al Episcopiei Ortodoxe Române a Italiei.

De la ora 16:00, în „Parco della Pace” (via Duilio Cambellotti, nr. 177, Roma) va avea loc proiectul „Un copac pentru viață”, în colaborare cu Municipiul Roma VI, în cadrul căruia se va planta un copăcel și la care vor participa PS Siluan și reprezentanți ai autorităților civile din Roma.

Un moment deosebit va fi și inaugurarea Bibliotecii Parohiale „Sfântul Ierarh Grigorie cel Mare, cu fond de carte atât pentru copii, cât și pentru adulți. Această activitate face parte din proiectul „Micul român pe meleaguri latine”, implementat de parohia sus amintită și realizat cu sprijinul Departamentului pentru Românii de Pretutindeni.

Departamentul de Comunicare și Imagine al EORI


ro_RORO
Copy link