Selectează o Pagină

Loading

Și anul acesta, 2024, în perioada 9-14 iunie, s-a desfășurat în localitatea Noasca, regiunea Piemonte, tabăra educativ – religioasă pentru copiii din cadrul Protopopiatului Piemonte III, reprezentând Parohiile Chivasso și Biella.
Mulțumim părintelui Nicolae Vasilescu deoarece, datorită implicării sfinției sale, cincizeci de copiii și adulții care i-au însoțit s-au putut bucura de o locație deosebită, dar, mai ales, de traseele montane care au lăsat amintiri de neuitat. Enumerăm drumețiile care s-au făcut la cascada din Noasca,  Casttelleto, Sassa – cota +1353m, Balmarossa, și cele în jurul lacului de acumulare Ceresole Reale. La toate acestea mai adăugăm activitățile sportive, învățarea și fredonarea unor cântece pascale, audiția unui mini-concert de chitară, pian, flaut și dobândirea de cunoștințe religioase.
În ultima zi s-a săvârșit slujba Sfințirii apei pentru binecuvântarea locației în care am fost găzduiți, în semn de mulțumire pentru dragostea și condițiile oferite de gazdele noastre.
În urma experienței avute majoritatea tinerilor și-au exprima dorința de a mai reveni în acest minunat loc.

A consemnat preoteasa Ana Maria, Biella


ro_RORO
Copy link