Selectează o Pagină

Loading

Sâmbătă, 07 octombrie 2023, în Parohia Sfântul Ioanichie cel Nou de la Muscel  din Vasto, Protopopiatul Abruzz-Molise în cadrul întâlnirilor de la Școala Parohială – Laboratorul Credinței s-a desfășurat un atelier de lectură pentru copii cu tema „Perseverența”.

Acest proiect  a oferit copiilor oportunitatea de a porni într-o călătorie minunată în lumea poveștilor, iar mesajul inspirat al autoarei Veronica Iani a scos în evidență o „cheie” a reușitei: „perseverența este cheia care te ajută să treci peste obstacole”. Odată cu această întâlnire a fost prezentată  povestea vieții marelui sculptor Constantin Brâncuși, model de perseverență și de încununare a ei prin întâmplări de la Dumnezeu.

La final, copiii au primit povestea și au desenat o cheie personalizată cu mesajul perseverenței care să le amintească cât de importantă este lupta spre a obține ceea ce îți dorești.

Acest proiect „10 cărți pentru 1000 de copii din diaspora” se desfășoară în colaborare cu Asociația „Spune-mi o poveste pentru suflet” și este realizat cu sprijinul Departamentului pentru Românii de Pretutindeni.

Scopul acestor ateliere este să stimuleze imaginația și creativitatea copiilor și să promoveze dragostea pentru lectură, oferind un mediu prietenos și plin de căldură în fiecare poveste.

 

 

ro_RORO
Copy link