Selectează o Pagină

Loading

Miercuri 30 Noiembrie 2022, după ce s-a săvârșit Tainei Sfântului Maslu, la parohia Sfântul și Dreptul Simeon și Sfânta Prorociță Ana din localitatea Pescara, s-au binecuvântat de către un sobor de preoți icoanele ce vor îmbrăca catapeteasma bisericii.

Icoanele au fost realizate de către domnul pictor Efros Sorin, pictor autorizat de către Comisia de Pictură Bisericească a Patriarhiei Române.

Tot în această zi s-au pus în funcțiune patru radiatoare termice care completează întreaga instalație de încălzire și răcire din interiorul bisericii.

Acest proiect face parte din procesul de înfrumusețare a lăcașului de cult, dar și de perpetuare a valorilor culturale și educaționale românești prin conștientizarea apartenenței la identitatea religioasă, națională și lingvistică a comunității parohiale prezentă pe aceste meleaguri.

Milostivul Dumnezeu să reverse harul Său peste toți ctitorii, donatorii, jertfitorii și ostenitorii ce contribuie la înfrumusețarea bisericii și școlii parohiale din Pescara.

ro_RORO
Copy link