Selectează o Pagină

Loading

Cu binecuvântarea Preasfințitului părintelui nostru Siluan și purtarea de grijă a Preasfințitului vicar Atanasie de Bogdania, Asociația Nepsis Italia vă așteaptă la a doua întâlnire din seria „Căci umblăm prin credință, nu prin vedere” (2 Cor. 5,7).
Invitații vor fi diaconul Teodor și soția sa Alexandra Ursachi, foști membri Nepsis care au participat activ la multe activități desfășurate în cadrul frăției, pe atunci. După binecuvântarea prin taina căsătoriei și ulterior prin mărirea familiei cu o dulce fetiță aceștia au continuat lucrarea cu tinerii parohiei “Sf. Cuv. Daniil Sihastrul” din Piacenza. 
Ne vor povesti cum a fost adolescența lor în Nepsis și ce a însemnat prezența lui Hristos și a Bisericii în viața lor. 
Întâlnirea se va desfășura în prezență, vineri, 3 martie, începând cu orele 16.00, la biserica parohială din Piacenza, pe platforma Zoom și va fi transmisă live pe pagina Facebook „Nepsis Italia”. 
Se vor putea pune întrebări fie prin intervenție activă, fie prin mesaj pe platformă sau la secțiunea de comentarii de pe Facebook.
Următoarele întâlniri vor avea loc în luna martie, una cu părintele Pantelimon de la Oașa și cu Preasfințitul părintele nostru Siluan.
 
Vă vom trimite informații ulterior. 
Vă așteptăm cu drag!


ro_RORO
Copy link