Selectează o Pagină

Loading

În Duminica a 6-a după Paști (Vindecarea orbului din naștere), 9 iunie 2024,  Preasfințitul Părinte Episcop Siluan al Episcopiei Ortodoxe Române a Italiei a săvârșit Dumnezeiasca Liturghie la Parohia „Sfântul Ioan Gură de Aur” din Carrara (Protopopiatul Toscana 2), păstorită de Preacucernicul Părinte Armand Bratu.

Cu această ocazie, chiriarhul a hirotonit întru diacon pe ipodiaconul Balaș Bakos, pe seama Parohiei „Sfântul Proroc Isaia” din Viareggio, și a hirotesit, întru citeț, pe Onc Gelu Ionel și, întru paraclisier, pe Danci Toader, pe seama parohiei gazdă.

Cuvântul de învățătură al ierarhului, în care a tâlcuit evanghelia duminicii, poate fi ascultat accesând link-ul: https://youtu.be/aE77Uaq3IP8

Parohia „Sfântul Ioan Gură de Aur” din Carrara a fost înființată în anul 2010 de către Preasfințitul Părinte Episcop Siluan al Episcopiei Ortodoxe Române, fiind numit ca preot paroh Părintele Armand Bratu. Parohia este găzduită într-o biserică catolică și este frumos împodobită cu cele necesare slujirii ortodoxe. De asemenea, lăcașul de închinare are în interior un frumos iconostas, realizat de maestrul Sorin Dumitrescu. Adresa bisericii este: Via del Plebiscito, nr. 1, Carrara.

Departamentul pentru Comunicare și Imagine al EORI


ro_RORO
Copy link