Selectează o Pagină

Loading

Mai sunt două luni și câteva zile până la deschiderea celei de-a treia ediție a spectacolului caritabil “Iubește Românește”, spectacol care se va desfășura în data de 1 Octombrie 2023, la ora 19:00, la Teatrul Concordia din Venaria Reale. Evenimentul are loc cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Episcop Siluan al Episcopiei Ortodoxe Române al Italiei. Organizatorul acestui moment artistic este Parohia Ortodoxă Română din Venaria Reale.
Este pentru prima dată când toate parohiile ortodoxe din Piemonte pot participa la eveniment, acesta căpătând o amploare tot mai mare în fiecare an. Invitații de seamă ai acestui eveniment sunt Vlad Miriță și Nico (reprezentanți ai României la Eurovision în anul 2008), grupul Vatra, Marta Agape, grupul vocal “Bucuria lui Hristos” și mulți alți artiști surpriză. În cele două ore de spectacol pe scena teatrului Concordia vor urca peste 80 de artiști de vârste diferite.
Scopul evenimentului este unul profund filantropic în dorința de a ajuta copiii preoteselor care au rămas văduve pe teritoriul Italiei și care se află în grija fondului caritabil Solidaritatea al Episcopiei Ortodoxe Române a Italiei.
 “Fă un pic de bine. Rău nu face“ a fost și este motto-ul întregului eveniment. Anul acesta sunt așteptați peste 800 de spectatori care vor umple sala teatrului Concordia din Venaria Reale. Rezervările sunt deja puse la dispoziția celor doritori. Aducem la cunoștința tuturor, că datorită cererilor mari, timpul de distribuire al acestor rezervări este limitat de epuizarea locurilor disponibile.
ro_RORO
Copy link