Selectează o Pagină

Loading

În Duminica Pogorârii Sfântului Duh, după sfintele slujbe, copiii școlii catehetice din parohia ortodoxă română „Sfântul Mucenic Bonifatie” au participat la festivitatea de sfârșit de an catehetic.
În deschidere, părintele paroh Daniel Stîngă a adus mulțumiri părinților care au purtat de grijă copiilor, aducându-i la orele de catehism și formare duhovnicească, dar și la diverse ateliere practice, punând accent pe faptul că micii creștini de astăzi vor fi părinții de mâine.
Programul a continuat cu un recital de poezie cu tematică patriotică, realizat de copii sub îndrumarea doamnei profesoare Geta Ilie, moment care i-a emoționat pe toți cei prezenți.
În semn de prețuire, toți copiii au primit o diplomă de apreciere și mici daruri de cărți din partea parohiei. De asemenea, momentul a fost marcat și de primirea unor felicitări deosebite, realizate într-o tehnică modernă de către copiii din Parohia Sintești, din cadrul Arhiepiscopiei Bucureștilor, cu care au mai fost schimburi de experiență și în anii trecuți.
Slavă lui Dumnezeu pentru toate!
A consemnat Pr. Daniel Stîngă
ro_RORO
Copy link