Selectează o Pagină

Loading

În perioada 30 octombrie – 1 noiembrie s-a desfășurat în localitatea Sampeyre (Cuneo) cursul de formare „de la Participant, la Voluntar, la Organizator de evenimente Nepsis”, organizat, prin binecuvântarea Preasfințitului Siluan, de către Departamentul pentru Tineret al EORI.

Tinerii au sosit duminică după-amiază și după o călduroasă primire a început cursul de formare. Pe parcursul zilei de luni, tinerii au înțeles cât de importante sunt relațiile interpersonale și cu Dumnezeu; au experimentat efectele limbajului verbal, non verbal și paraverbal pentru transmiterea unui mesaj; au cunoscut diferitele roluri într-un eveniment și care este funcția și importanța fiecăruia.

Toată această perioadă a fost însoțită de cântări mângâietoare, paraclisul Maicii Domnului și Doamne Iisuse.

Luni seara, tinerii au petrecut un moment minunat prin arătarea propriului talent și cântece de tabără.

În ultima zi tinerii au pus în practică cele experimentate și învățate prin structurarea unui proiect și prin definirea clară a propriului rol în acest proiect.

Au fost zile pline în care tinerii au avut ocazia să întemeieze noi prietenii, să le întărească pe cele deja existente dar în același timp să descopere lucruri noi despre ei însăși și să învețe cum să-și asume un rol și să-l ducă până la capăt!

A consemnat Mihaela Potoc

ro_RORO
Copy link