Selectează o Pagină

Loading

Asociația social-filantropică San Lorenzo dei Romeni ETS a Episcopiei Ortodoxe Române a Italiei, se implică activ în campaniile de ajutoare a celor aflați în nevoi, atât în Italia, cât și în România și Republica Moldova. Aceasta dezvoltă o serie de programe și activități, cu precădere în sectorul social-caritativ, pentru întrajutorarea persoanelor aflate în dificultate, dar și pentru educarea copiilor români în spiritul valorilor credinței ortodoxe.

Pentru a putea sprijini, ajuta și oferi asistență celor nevoiași, este nevoie de ajutor. Poți lua și tu parte la acțiunile asociației donând 5/1000 (Cinque per mille) în momentul în care faci declarația de venit: 730, modello Redditi PF.

Ce trebuie să faci?

În momentul completării declarației de venit scrie CODUL FISCAL al asociației 97558250581 și semnează în căsuța corespunzătoare. Nu te costă nimic, dar ajutorul tău contează! 

Pentru mai multe informații despre acțiunile caritabile ale asociației accesează site-ul https://www.sanlorenzodeiromeni.it/it/home-ita/ 

Un gest simplu, dar de o valoare imensă! Mulțumim!


Te invit să vizionezi videoclipul campaniei de promovare 5X1000:

https://youtu.be/PK_6OyFCa-s


 

Youtube
Instagram
Whatsapp
Telegram
Telegram
Telegram
Copiază
ro_RORO