Selectează o Pagină

Loading

Cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Episcop Siluan al Episcopiei Ortodoxe Române a Italiei și cu purtarea de grijă a Preasfințitului Părinte Arhiereu-Vicar Atanasie de Bogdania, în perioada 8 – 10 iunie s-a desfășurat cursul de formare “Fii animator în taberele NEPSIS”, în localitatea Massa Marittima, regiunea Toscana.
Timp de trei zile, tineri din zonele Toscana, Lazio și Veneto au învățat despre ce înseamnă să ai relații vii, cât de important este să ai un obiectiv al taberei cunoscut de toți cei implicați, roluri recunoscute dar și o metodă prin care să împlinești sarcina încredințată. De asemenea, participanții au căpătat cunoștințe legate despre ceea ce înseamnă o mulțime, grup, echipă și diferența dintre ele. Cum un animator nu este complet fără a ști jocuri educative, distractive, au deprins și această abilitate, având bucuria să se joace dar și să învețe cât mai multe asemenea jocuri.
Ediția a doua a cursului “Fii animator” a fost organizată, anul acesta, în trei zone ale Italiei: Torino, Veneția și Toscana.

Aducem mulțumiri participanților, organizatorilor Preacucernicului Părinte Protopop Ciprian Calfa și Doamnei Preotese Nicoleta Calfa, echipei Departamentului de tineret: Doamnei Preotese Ionela Ivan, Preacucernicului Părinte Ionuț Dascălu și Doamnei Preotese Anca Dascălu.
Mulțumiri aducem, de asemenea, pentru prezență și implicare, tinerei Mihaela Potoc, președinta Asociației Nepsis Italia și Preacucernicului Părinte Nicolae Budui, consilier al Departamentului Catehetic din cadrul Eparhiei.

Dăm Slavă lui Dumnezeu pentru binecuvântarea Sa și rânduiala lucrurilor bineplăcute Lui !
ro_RORO
Copy link