Selectează o Pagină

Loading

Un grup de 15 persoane, clerici şi doamne preotese din Episcopia Italiei, vor dobândi cunoştințele şi competențele necesare pentru a fi Consilieri în domeniul adicțiilor. Această specializare o vor obține urmând Cursul de formare la care s-au înscris şi care este susținut de către Pr. Iulian Negru şi D.na Preoteasă Antonieta Negru, formatori acreditați ai Centrului de Formare din cadrul Mitropoliei Moldovei şi Bucovinei.
La deschiderea cursului a participat şi Preasfințitul Părinte Episcop Siluan, cel care a binecuvântat această inițiativă atunci când a fost propusă şi care acum a salutat începutul acestui demers printr-un cuvânt de încurajare şi susținere.
Cursul, acreditat de către Ministerul Muncii din România şi recunoscut în Uniunea Europeană, se va desfăşura on line, va cuprinde un număr de 120 ore, teorie şi practică, şi va oferi participanților instrumentele specifice necesare la identificarea, evaluarea şi vindecarea situațiilor create de diferite dependențe.
Nădăjduim ca această formare de specialitate, desfășurată prin Departamentul pentru spitale, din cadrul Sectorului Social al Episcopiei noastre, să contribuie eficient în lucrarea pastorală din Biserică, ajutând la ridicarea din prăpastia viciilor de tot felul a semenilor noştri.

Pr. Ilie Ursachi
ro_RORO
Copy link