Selectează o Pagină

Loading

În data de 4 Decembrie 2022, Corala Bărbătească Ortodoxă „Sfântul Roman Melodul” a Episcopiei Ortodoxe Române a Italiei a susținut, ca în fiecare an, un concert de colinde în parohia ”Sfântul Dimitrie Basarabov”, Borghesiana din Roma.

Momentul a fost unul extrem de emoționant pentru toți credincioșii prezenți, aceștia amintindu-și de „Crăciunul copilăriei” plin de zăpadă și colindători care vesteau Nașterea Domnului nostru Iisus Hristos.

După concert, Preacucernicul Părintele Paroh Nicolae Strugaru a mulțumit membrilor grupului pentru prezență, menționând că prezența acestora este deja o tradiție pentru parohia din Borghesiana. Totodată, Părintele Paroh a mulțumit Preasfințitului Părinte Siluan Episcopul Ortodox Român al Italiei pentru binecuvântare și Preasfințitului Părinte Atanasie de Bogdania Arhiereu-vicar pentru purtarea de grijă pe care o oferă necontenit parohiei.

Concertul a fost unul dintre multele concerte pe care grupul condus de Preacucernicul Părinte Andrei Petru Aslan le susține în această perioadă în diferite parohii din zona Lazio. Anul viitor grupul va marca 10 ani de activitate.

Slavă lui Dumnezeu pentru toate!

ro_RORO
Copy link