Selectează o Pagină

Loading

În Duminica a 7-a după Paști (a Sfinților Părinți de la Sinodul I Ecumenic), 16 iunie 2024, Preasfințitul Părinte Episcop Siluan al Episcopiei Ortodoxe Române a Italiei a poposit în mijlocul credincioșilor Parohiei „Învierea Domnului” din Massa (Protopopiatul Toscana 2), păstorită de Preacucernicul Părinte Dragoș Pavel.

Cu această ocazie, chiriarhul a săvârșit Dumnezeiasca Liturghie, iar la momentul potrivit a hirotesit întru citeț pe Andrei Lucian Belei, pe seama parohiei gazdă.

În cuvântul de învățătură, adresat celor prezenți, Preasfinția Sa a tâlcuit evanghelia duminicii.

Predica, integrală, poate fi ascultată mai jos 👇

La eveniment au asistat Excelența Sa, monseniorul Mario Vaccari, episcopul catolic de Massa Carrara-Pontremoli și preotul catolic Samuele Agnesini.


Parohia „Învierea Domnului” din Massa a fost înființată în anul 2016 de către Preasfințitul Părinte Episcop Siluan al Episcopiei Ortodoxe Române a Italiei, fiind numit ca preot paroh părintele George Marian. Din anul 2017, parohia a fost încredințată, spre păstorire, părintelui Dragoș Pavel. Parohia este găzduită într-o biserică catolică și se găsește la următoarea adresă: via Palestro, nr. 30. Massa.

Departamentul pentru Comunicare și Imagine al EORI


Abonează-te la canalul de YouTube THEOFANIA.RO, dând un simplu click aici: http://www.youtube.com/@EpiscopiaItalieiOficial

📲 Abonează-te pentru a urmări THEOFANIA.RO pe rețelele de socializare

➥ Facebook

➥ Instagram

➥ SoundCloud

➥ Telegram

WhatsApp

ro_RORO
Copy link