Selectează o Pagină

Loading

Cu ajutorul Domnului, cu mijlocirea Sfântului Mucenic Laurențiu, arhidiaconul, ocrotitorul comunității noastre parohiale, și cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Episcop Siluan al Episcopiei Ortodoxe Române a Italiei, începând cu luna martie a acestui an, s-au inițiat demersurile în vederea achiziționării unui lăcaș propriu de slujire pentru Parohia „Sfântul Mucenic Laurențiu, arhidiaconul” din Pavona.

În acest sens, imobilul în care se slujea și care corespunde necesităților pastoral-misionare, catehetice, sociale și culturale ale parohiei, a fost achiziționat, în luna septembrie a acestui an, cu sprijinul Departamentul pentru Românii de Pretutindeni, care a avizat pozitiv proiectul și a acordat finanțare integrală pentru acest demers.

Mulțumim, întâi de toate, Domnului, pentru binecuvântarea revărsată asupra comunității noastre. Alese gânduri de mulțumire sunt îndreptate și către Departamentul pentru Românii de Pretutindeni, domnului Secretar de Stat, Gheorghe-Florin Cârciu și tuturor ostenitorilor din cadrul acestui Departament, pentru această împlinire deosebită din viața comunității noastre parohiale!

Acest proiect este realizat cu sprijinul Departamentului pentru Românii de Pretutindeni.

Preot Paroh Daniel Șurubaru


ro_RORO
Copy link